Huidverjonging en huidverbetering Nijmegen

Skinclinic Nijmegen is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Bij Skinclinic Nijmegen werken we namelijk met de nieuwste apparatuur en technologieën die je huid helpen om weer in topvorm te komen.

Huidverbetering Nijmegen - Skinclinic NijmegenMet behulp van peelings en het gericht inzetten van deze apparatuur en behandeltechnieken gaan we de diepe huidlagen bereiken. Vervolgens zie je vaak al na één behandeling prachtig resultaat.

Wat kunnen we voor je doen?

Voor elk huidprobleem kan Skinclinic Nijmegen een oplossing bieden! Na de intake en huidanalyse met de Skinscanner en Face Mapping® brengen we de huid nauwkeurig in kaart. Daarna bespreken we vervolgens de mogelijkheden wat het beste bij je huid past op dat moment. Ten slotte zijn er meer wegen naar Rome. De snelste is niet altijd de beste voor dat moment…

Maak nu online een afspraak!

 

In verband met Covid-19:

Ben je ziek of grieperig, heb je koorts (38 graden of hoger), ben je benauwd, moet je veel hoesten of heb je neusverkoudheid: kom dan namelijk niet naar de praktijk en bel Skinclinic Nijmegen zo snel mogelijk! Skinclinic houdt zich bovendien aan de voorschriften van het RIVM om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij binnenkomst bij Skinclinic gaan we je een aantal vragen stellen over je gezondheid en die van je huisgenoten. Er wordt eventueel via een IF-thermometer contactloos je temperatuur gemeten. Daarnaast maken we de praktijk zeer goed schoon en desinfecteren we alle ruimtes. Je kunt dus indien je gezond bent met een gerust gevoel naar je afspraak komen.

Tenslotte is het mogelijk om met de pin te betalen in de praktijk.