Lymfedrainage

Lymfedrainage is een behandelmethode die bekend is bij huidtherapeuten en dermatologie klinieken. Het is een zeer effectieve en ontspannende manier om vocht en afvalstoffen af te voeren d.m.v. luchtdrukmassage.
Skinclinic is in het bezit van een krachtig huidtherapeutische lymfedrainage apparaat.
Goede resultaten bij:Lymfedrainage Skinclinic Nijmegen - Resi Peters.

  • Bij vocht vasthouden in de benen: je merkt echt verschil na al 1 behandeling
  • Als onderdeel van een detox-programma
  • Ondersteuning bij vermindering cellulitis
  • Vermoeide benen
  • Bevorderen algehele welzijn

Lymfedrainage behandeling is te boeken als alleenstaande behandeling of als kuur voor goed resultaat. Ook super om te combineren met andere figuur corrigerende behandelingen bij Skinclinic om het resultaat te versnellen. Dus combineer het met Lipomassage of Lipocativatie voor meer resultaat.

LymfedrainageLosse behandeling€39
LymfedrainageKuur 10 keer€350
LymfedrainageIn combinatie met gezichtsbehandeling€25

 

Maak nu online een afspraak!

 

In verband met Covid-19:

Ben je ziek of grieperig, heb je koorts (38 graden of hoger), ben je benauwd, moet je veel hoesten of heb je neusverkoudheid: kom dan niet naar de praktijk en bel Skinclinic Nijmegen zo snel mogelijk! Skinclinic houdt bovendien zich aan de voorschriften van het RIVM om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij binnenkomst bij Skinclinic stellen we een aantal vragen over je gezondheid en die van je huisgenoten. We meten eventueel via een IF-thermometer contactloos je temperatuur. Daarnaast maken we de praktijk zeer goed schoon en desinfecteren we alle ruimtes. Je kunt dus indien je gezond bent met een gerust gevoel naar je afspraak komen.

Tenslotte is het mogelijk om met de pin te betalen in de praktijk.