Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid. De huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Hierdoor bereik je een zichtbare verjonging van de huidstructuur en verstrakking van de huid.

In de loop der jaren verslechtert de doorbloeding van je huid. Het bindweefsel wordt steeds dunner, zwakker en ontstaan er verklevingen. Bij een slechte doorbloeding zijn de celwanden bijna niet in staat om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Dit zie je terug aan de conditie van je huid.

Skinclinic heeft de Anbos specialisatie bindweefselmassage. Dit is een pittige en doeltreffende massage in de “onderste huidlaag”. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, welke de basis is voor een stevige huid. Na 1 behandeling voel en zie je direct het verschil. Een kuur vergroot dat effect enorm.   Met bindweefselmassage bereik je het volgende effect:
– al na één behandeling oogt de huid frisser en vitaler
– stevigheid van de huid neemt toe
– strakkere contouren kaaklijn
– rimpels en lijntjes vervagen
– doorbloeding verbetert
– verbetering opname werkstoffen
– opheffen onderhuidse verklevingen

Kortom: je huidconditie en stevigheid verbetert enorm door deze massage en dat zie je! Heerlijk om te ondergaan met een fantastisch resultaat. Resi heeft als fysiotherapeute ook al veel ervaring opgedaan met deze intensieve vorm van massage!

Tarieven:
Bindweefselmassage extra binnen een ProSkin 60 of iFace 60 Image behandeling:     15,00
Bindweefselmassage 1e keer, intake – Skinscanner – advies:      59,-
Bindweefselmassage behandeling:                      45,-
kuur  10 x    (1 behandeling gratis)                    405,-