Gezichtsbehandeling Nijmegen - Skinclinic Nijmegen Resi PetersGezichtsbehandeling Skinclinic Nijmegen met Image Skincare

De producten voor de gezichtsbehandeling bij Skinclinic in Nijmegen zijn samengesteld uit de meest geavanceerde en de hoogst mogelijke concentratie farmaceutische ingrediënten. Dit voor maximale klinische resultaten. Hierdoor zijn de producten in staat om de diepere huidlagen te bereiken. De peelings bieden een uitgebreid behandelingsprogramma en is geschikt voor elke huid en elk huidprobleem. Je krijgt vervolgens maximaal resultaat in een minimum van tijd! Facials zijn gezichtsbehandelingen met een lichte exfoliatie, die je huidconditie voelbaar en zichtbaar verbeteren.

Peeling tijdens gezichtsbehandeling

De peeling tijdens behandelingen verrichten hun werk in de diepere huidlagen en zorgen voor structurele verbetering. Dit resultaat is bovendien al na een behandeling te zien!

Een veel geboekte behandeling is een Image Facial in combinatie met een speciale peel voor 99,-. Op deze manier geniet je van een verzorgende, reinigende, hydraterende en verhelderende behandeling in één! Ook zijn kuren zijn mogelijk in combinatie met extra’s, zoals microdermabrasie, bindweefselmassage of een huidtherapeutische LED lichtsesssie voor optimale huidverbetering. Deze kuren en combi-kuren tarieven zijn op aanvraag, dus neem vooral contact op met Resi.

proSkin 30 min. | € 59

Dit is een 30-minuten behandeling. Helemaal op maat gemaakt en gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt tenslotte volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

proSkin 60 min. | € 79

Medisch/cosmetische huidverbetering en resultaat in een behandeling van 60 minuten. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping® huidanalyse. Met daarbij een fijne nek-schoudermassage. Daardoor ontspanning en een mooie huid als resultaat!

proSkin 60 min. Acne | € 79

Een diepreinigende acne behandeling met een schone huid als resultaat! Bovendien wordt deze behandeling vergoed door de zorgverzekeraar.

proSkin 40 min. Peel | € vanaf 79

Een korte behandeling in minimum van tijd voor maximaal resultaat. Skinclinic biedt verschillende peels:

  • Lightening Lift: verheldert je huid en licht pigmentvlekken op   € 79
  • Acne Lift: vermindert acne € 79
  • Wrinkle Lift: vermindert fijne lijntjes  € 79
  • The Max Peel, 30% vitamin C   € 89
  • Passion Peel: een enzymatisch Peel, voor 1e x peelen, geeft zachte glow  € 79
  • 4 Layer Lift  € 99

proSkin 60 min. Expert | € 89

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling met iets extra’s! Tijdens deze behandeling kun je allerlei extra toevoegen om je behandeling te intensiveren en een nog mooier resultaat behalen. Combineer je 60 minuten behandeling daarom met bijvoorbeeld een intensieve peel. We zetten vervolgens hoogwaardige apparatuur in, waaronder Microdermabrasie en LED of Mesotherapie. Hierdoor ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

ProSkin 60 ExpertExtra bindweefselmassage€99
ProSkin 60 ExpertExtra LED Huidtherapeutische lichtsessie€94
ProSkin 60 ExpertExtra milde Microdermabrasie€99
ProSkin 60 ExpertExtra Dermaroller€89
ProSkin 60 ExpertMet Mesotherapie (insluizen serum)€159
Be creative! 

Combineer enkele Expert Extra’s binnen je Image Skincare gezichtsbehandeling voor een superresultaat!
Denk bijvoorbeeld aan een Milde Microdermabrasie met LED huidtherapeutische lichtsessie én het extra rollen met je eigen Dermaroller. Laat je dus vooral ook adviseren door Resi.

 

Maak nu online een afspraak!