Krijg je een acne behandeling vergoed?

Skinclinic is gespecialiseerd in acne behandelingen en is aangesloten bij de ANBOS. Dit houdt in dat er vergoeding mogelijk is voor deze behandeling. Het kan zijn dat de zorgverzekeraar om een verwijzing vraagt van je huisarts. Check daarom bij je zorgverzekeraar of de acne behandeling wordt vergoed.

Acne ProSkin 30 min.€ 49
Acne ProSkin 60 min.€ 79
Acne ProSkin Expert 60 min. vanaf:€ 99
Acne Rugbehandeling 25 min. € 39
Acne Rugbehandeling 40 min.€ 59
  • Acne Rugbehandeling 30  € 39
  • Acne Rugbehandeling 45  € 55

Behandelingen voor de rug worden in principe niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat houdt de acne behandeling in?

Acne is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Het komt veel voor bij jongeren tussen de 14 en 20 jaar oud. Daarnaast kunnen volwassenen ook nog steeds te maken hebben met storende puistjes en ontstekingen.

Na de intake, Skinscanner en Face Mapping®, maken we de keuze tussen een Acne behandeling van Image Skincare behandeling of Dermalogica.
Je start met een diep reinigende acnebehandeling van 60 minuten. Dit is de tijd die minimaal nodig is om de huid goed schoon te krijgen. Voor een zeer goed en langdurig resultaat wordt een kuur met reiniging in combinatie met peelings aanbevolen. Met name de zeer effectieve Acne peels van Image geven een goed resultaat. De ontstekingen verdwijnen en het resultaat is een rustige en schone huid.

Met goede behandelingen alleen ben je er niet, daarom is het vooral belangrijk om ook thuis goede producten te gebruiken. In combinatie met de behandelingen in de praktijk zullen je dan ook een goed resultaat bieden! Skinclinic kan je informatie geven wat bij je past, zodat je er ook zelf echt wat aan kunt doen.

Nieuw: de Carbon Laser Peel € 79
Dit is een laserbehandeling in combinatie met medisch actief kool. In combinatie met een diepe reiniging geeft het een gladde en schone huid als resultaat. Bovendien in kuur te boeken. Deze behandeling wordt ook door de zorgverzekeraar vergoed.
Uitgebreide diepe reiniging in combinatie met Carbon Laser Peel: € 109

Eerste keer bij Skinclinic Nijmegen? Bekijk de Meet & Treat voor een kennismakingsgesprek op maat!

 

Maak nu online een afspraak!