Acne ProSkin 30 Dermalogica behandeling 49,-
Acne ProSkin 60 Dermalogica behandeling 69,-
Acne iFace 60 Image Skincare behandeling 79,-
Acne Peel Image Skincare 79,-
Acne iFace Expert Image Skincare 109,-

Acne is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Het komt veel voor bij jongeren tussen de 14 en 20 jaar oud. Maar ook als volwassene kun je nog steeds te maken hebben met storende puistjes en ontstekingen.

Skinclinic is gespecialiseerd in de behandeling van acne en aangesloten bij de ANBOS. Dit houdt in dat er vergoeding mogelijk is voor deze behandeling. Soms wordt er door de zorgverzekeraar om een verwijzing van je huisarts gevraagd. Check hier of je polis de acne behandeling vergoed.

Na de intake, Skinscanner en Face Mapping® maken we de keuze tussen een Acne behandeling van Image Skincare behandeling of Dermalogica.
Je start met een diep reinigende acnebehandeling van 60 minuten. Dit is de tijd die minimaal nodig is om de huid goed schoon te krijgen. Je raakt dan echt ontstekingsvrij en het resultaat is een rustige en schone huid.

Met goede behandelingen alleen ben je er niet. Daarom is het vooral belangrijk om ook thuis goede producten te gebruiken. Dit in combinatie met de behandelingen in de praktijk zullen je dan ook een goed resultaat bieden! Skinclinic kan je informatie geven wat bij je past, zodat je er ook zelf echt wat aan kunt doen.

Nieuw: de Carbon Laser Peel € 79
Laserbehandeling in combinatie met medisch actief kool. In combinatie met een diepe reiniging geeft het een gladde en schone huid als resultaat. Ook in kuur te boeken, vraag dan naar kuurprijs. Wordt ook door zorgverzekeraar vergoed.
Uitgebreide diepe reiniging in combinatie met Carbon Laser Peel: € 109