LED huidtherapeutisch licht

LED licht is een toepassing waarbij met een speciale frequentie licht, je huid wordt verbeterd. Het is geen laser, geen uv of infrarood licht en absoluut onschadelijk. Via wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat LED licht wonden sneller doet genezen en tal van huidprocessen stimuleert. Het krachtige LED-apparaat van Skinclinic heeft 4 soorten licht. Maar wat levert dit nu op in een gezichtsbehandeling?

LED huidtherapeutisch licht Skinclinic Nijmegen

  • het verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid
  • producten worden door de verbeterde doorbloeding, beter opgenomen
  • het rode LED licht geeft aantoonbaar na 1 behandeling al een collageensoort
  • het blauwe LED licht doodt de acne bacterie waardoor de huid sneller tot rust komt
  • het groene LED licht vermindert pigmentvlekken
  • het gele LED licht werkt als een detox voor je huid
  • na een sessie met rood licht voelt de huid onmiddellijk steviger aan en zijn fijne lijntjes verminderd

LED huidtherapeutisch licht is toepasbaar voor vele indicaties. Het is een veilige en ontspannende methode om de huid te verbeteren. LED-sessies kunnen als behandeling op zich zelf staan, maar ook tegen een zeer gereduceerd tarief in een behandeling gecombineerd worden.

LED-sessie€35
LED-sessieTijdens gezichtsbehandeling ExpertExtra €15
LED-sessieNa bindweefselmassage/Dermapen€25
LED-sessieTijdens lymfedrainage€25
LED kuur8 keer€199

 

Maak nu online een afspraak!

In verband met Covid-19:

Ben je ziek of grieperig, heb je koorts (38 graden of hoger), ben je benauwd, moet je veel hoesten of heb je neusverkoudheid: kom dan niet naar de praktijk en bel Skinclinic Nijmegen zo snel mogelijk! Skinclinic houdt bovendien zich aan de voorschriften van het RIVM om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij binnenkomst bij Skinclinic stellen we een aantal vragen over je gezondheid en die van je huisgenoten. Indien mogelijk gaan we via een IF-thermometer contactloos je temperatuur meten. Daarnaast maken we de praktijk zeer goed schoon en desinfecteren we alle ruimtes. Je kunt dus indien je gezond bent met een gerust gevoel naar je afspraak komen.

Tenslotte is het mogelijk om met de pin te betalen in de praktijk.