Microneedling met Dermaroller

Microneedling met Dermaroller: rol je huid strak en gezond!

Microneedling met dermaroller is een pijnloze huidverstrakkende en verbeterende therapie waarbij een rollertje met kleine naaldjes zonder druk over de huid wordt gerold. Er ontstaan microscopische kleine openingen in de huid. De huid wordt vervolgens gestimuleerd zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels. Dit heeft een gladdere, jongere en gezondere huid tot gevolg. (Vergelijk het met de reactie van het lichaam op een gewone verwonding, waarbij de huid zich volledig vernieuwd). De huid wordt vervolgens sterker, dikker en strakker door deze veilige behandelmethode. Daarna vervagen pigmentvlekken.

Microneedling geeft zeer goede resultaten bij;

“Na enkele jaren te hebben gewerkt in de praktijk met rollers met een naaldlengte van 1 tot 1,5mm ben ik op zoek gegaan naar een huidvriendelijkere manier. Ondanks verdoving vond ik dit toch een grote belasting voor mijn cliënten. Ik heb nu een methode gevonden die zeer huidvriendelijk en vrijwel pijnloos is. Deze unieke methode, zonder verdoving en een maximale naaldlengte van 0,5mm tot 0,75mm, en in Nederland nauwelijks bekend, zorgt ervoor dat we de huid zo min mogelijk beschadigen. Dit wordt vervolgens gecombineerd met unieke organische serums die vol zitten met anti-oxidanten en hydraterende, herstellende ingrediënten. De bindweefselaanmaak door deze behandelingen werkt 3-6 maanden door ná de laatste behandeling.” Aldus Resi Peters
Daarbij komt dat dit nieuw opgebouwde weefsel en resultaat tot wel 5 jaar aanhoudt!

De kosten van een kuur zijn bewust zéér laag gehouden. Hierdoor ligt echte duurzame huidverbetering voor eenieder binnen handbereik. Microneedling is een van de effectiefste behandelingen die Skinclinic bieden kan. Voor acne littekens is vergoeding mogelijk van de zorgverzekeraar.

Tarieven microneedling:

Microneedling DermarollerBehandeling gelaat€95
Microneedling DermarollerBehandeling gelaat en hals€115
Microneedling DermarollerKuur 6 behandelingen gelaat€510 (1 keer per 3 weken)
Microneedling DermarollerKuur 6 behandelingen gelaat en hals€630
Microneedling DermarollerKuur 6 LED-behandelingen€90
Eenmalige aanschaf dermarollerBlijft in de praktijk€59
CoolmaskerZeer hydraterend en herstellend€25
Kuurpakket thuisRoller-hyaluronzuur serum-desinfectans€99
Organisch serum€49,95

Om de resultaten van bindweefselaanmaak te intensiveren, vormt Microneedling een ultieme combinatie met LEDtherapie. Het rode licht in de LEDlamp is een collageenboost en zorgt voor een versnelde aanmaak van bindweefsel waardoor littekens en rimpels sneller ‘opgevuld’ worden. Hierdoor maken we de huid weer steviger. Er is bovendien een speciaal tarief voor LEDtherapie in combinatie met Microneedling is € 15 in plaats van € 35 per behandeling.

 

Maak nu online een afspraak!