Bindweefselmassage Skinclinic Nijmegen

Op zoek naar bindweefselmassage in Nijmegen? Skinclinic kan jou daarbij helpen!

Een bindweefselmassage zorgt voor een goede doorbloeding van de huid. De huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Hierdoor bereik je een zichtbare verjonging van de huidstructuur en verstrakking van de huid.

Echter gedurende tijd verslechtert de doorbloeding van je huid. Het bindweefsel wordt steeds dunner, zwakker en er ontstaan verklevingen. Bij een slechte doorbloeding zijn de celwanden bijna niet in staat om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Dit is vervolgens terug te zien aan de conditie van je huid.

Skinclinic heeft de ANBOS specialisatie bindweefselmassage. Dit is een pittige en doeltreffende massage in de onderste huidlaag. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, welke de basis is voor een stevige huid. Bovendien zie en voel je na 1 behandeling direct verschil. Een kuur vergroot dat effect enorm.

Met bindweefselmassage bereik je het volgende effect:

  • al na één behandeling oogt de huid frisser en vitaler
  • stevigheid van de huid neemt toe
  • strakkere contouren kaaklijn
  • rimpels en lijntjes vervagen
  • doorbloeding verbetert
  • verbetering opname werkstoffen
  • opheffen onderhuidse verklevingen

Kortom: je huidconditie en stevigheid verbetert enorm door deze massage en dat zie je! Heerlijk om te ondergaan met een fantastisch resultaat. Resi heeft als fysiotherapeute ook al veel ervaring opgedaan met deze intensieve vorm van massage.

Tarieven:

Bindweefselmassage 1e keerSkinscanner- advies€59
Bindweefselmassage behandeling€45
Bindweefselmassage kuur1 behandeling gratis€405

Ook is het mogelijk om een bindweefselmassage extra te boeken binnen een ProSkin 60 of iFace 60 Image behandeling: €15,00

Eerste keer bij Skinclinic Nijmegen? Bekijk de Meet & Treat voor een kennismakingsgesprek op maat!

 

Maak nu online een afspraak!