Mesotherapie Skinclinic Nijmegen

Daar waar het effect van serums, maskers en massages ophoudt, begint mesotherapie. Specifieke werkstoffen in hoogwaardige cocktails sluizen naaldloos door de opperhuid tot in de lederhuid. Het effect is een zeer diep gehydrateerde huid, vol met vitaminen, huidverstevigende peptiden en beschermende anti-oxidanten. Aan deze cocktails is DMAE toegevoegd: een anti-ageingingrediënt wat je huid extra lift en opspant. Na de meso-behandeling zie je vervolgens dat rimpels minder diep zijn, fijne lijntjes verdwenen en de huid een stevige en jeugdige glow heeft! Dit is daarom ook een van de meest bijzondere anti-ageing facials die Skinclinic te bieden heeft.

Om het effect van deze behandeling thuis te ondersteunen, wordt geadviseerd om gebruik te maken van de home Dermaroller, in combinatie met de producten van Image Skincare of Dermalogica voor echt het allerbeste resultaat.

Tarieven:

MesotherapieLosse behandeling€159
MesotherapieIn combinatie met een peel€179
MesotherapieMet peel en rollen€189
MesotherapieMet peel, rollen en LED-sessie€204
MesotherapieKuur 6 keer€759

 

Maak nu online een afspraak!

In verband met Covid-19:

Ben je ziek of grieperig, heb je koorts (38 graden of hoger), ben je benauwd, moet je veel hoesten of heb je neusverkoudheid: kom dan niet naar de praktijk en bel Skinclinic Nijmegen zo snel mogelijk! Skinclinic houdt bovendien zich aan de voorschriften van het RIVM om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij binnenkomst bij Skinclinic stellen we een aantal vragen over je gezondheid en die van je huisgenoten. We meten eventueel via een IF-thermometer contactloos je temperatuur. Daarnaast maken we de praktijk zeer goed schoon en desinfecteren we alle ruimtes. Je kunt dus indien je gezond bent met een gerust gevoel naar je afspraak komen.

Tenslotte is het mogelijk om met de pin te betalen in de praktijk.