Behandeling voor de vochtarme huid

Een behandeling voor de vochtarme huid kan soms erg nodig zijn, want een vochtarme huid heeft behoefte aan…. vocht!

  • Een vochtarme huid voelt trekkerig aan, maar soms ook niet.
  • Een vochtarme huid is een huidconditie, en kan bij iedereen voorkomen!
  • Een vochtarme huid kan soms ook onzuiverheden hebben…

Hoewel de droge en vochtarme huid hetzelfde aanvoelen, hebben ze heel verschillende oorzaken… de vochtarme of ook wel de gedehydrateerde huid heeft behoefte aan hydraterende en vochtbindende producten en behandeling.

Wanneer je huid droog aanvoelt, ga je er vaak van nature uit dat je last hebt van een droge huid. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Je huid kan namelijk gedehydrateerd zijn. Het is belangrijk om het verschil te weten tussen een droge en een gedehydrateerde huid, zodat je de juiste producten kunt kiezen die passen bij jouw huidtype (droge huid) of huidconditie (gedehydrateerde huid).  Zo kun je de beste resultaten behalen.

Bij je eerste behandeling bij Skinclinic wordt er vooraf een intake afgenomen, gebruik gemaakt van de Skinscanner om je huid goed in beeld te krijgen én doen we een Face Mapping®. Zo krijg je goed in beeld wat er aan de hand is met je huid en kan de behandeling goed worden afgestemd op de huidbehoefte.

Tarieven:

 

Maak nu online een afspraak!

 

In verband met Covid-19:

Ben je ziek of grieperig, heb je koorts (38 graden of hoger), ben je benauwd, moet je veel hoesten of heb je neusverkoudheid: kom dan niet naar de praktijk en bel Skinclinic Nijmegen zo snel mogelijk! Skinclinic houdt bovendien zich aan de voorschriften van het RIVM om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij binnenkomst bij Skinclinic stellen we een aantal vragen over je gezondheid en die van je huisgenoten. We meten eventueel via een IF-thermometer contactloos je temperatuur. Daarnaast maken we de praktijk zeer goed schoon en desinfecteren we alle ruimtes. Je kunt dus indien je gezond bent met een gerust gevoel naar je afspraak komen.

Tenslotte is het mogelijk om met de pin te betalen in de praktijk.