Skinscanner huidanalyse Face Mapping Skinclinic NijmegenSkinscanner huidanalyse Skinclinic Nijmegen - Resi Peters

Skinscanner huidanalyse

We voeren met een skinscanner een huidanalyse uit. Door middel van een woodlamp nemen we een “diepere” kijk in de huid. Vochttekort, nog niet zichtbare pigmentvlekken en overmatige verhoorning maken we zichtbaar. Daardoor kunnen wij met een passende behandeling jou goed adviseren.

Skinscanner huidanalyse met Face Mapping®

Elke Dermalogica en Image Skincare behandeling start met Face Mapping®. Een Face Mapping® is een grondige huidanalyse waarbij we de gezichtshuid indelen in zones. Deze zones worden vervolgens geanalyseerd op huidtype en huidconditie. Huidcondities veranderen voortdurend en staan onder invloed van verschillende factoren. De informatie die de Face Mapping® oplevert maakt de behandeling helemaal afgestemd op je huid van dat moment. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica of Image Skincare.

Maak nu online een afspraak!

In verband met Covid-19:

Ben je ziek of grieperig, heb je koorts (38 graden of hoger), ben je benauwd, moet je veel hoesten of heb je neusverkoudheid: kom dan niet naar de praktijk en bel Skinclinic Nijmegen zo snel mogelijk! Skinclinic houdt bovendien zich aan de voorschriften van het RIVM om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij binnenkomst bij Skinclinic stellen we een aantal vragen over je gezondheid en die van je huisgenoten. We meten eventueel via een IF-thermometer contactloos je temperatuur. Daarnaast maken we de praktijk zeer goed schoon en desinfecteren we alle ruimtes. Je kunt dus indien je gezond bent met een gerust gevoel naar je afspraak komen.

Tenslotte is het mogelijk om met de pin te betalen in de praktijk.