Pigmentvlekken verwijderen Skinclinic Nijmegen

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut worden verwijderd met de Nd Yag Laser. De KTP 532nm fraction

Pigmentvlekken verwijderen Skinclinic Nijmegen

el lens vergruist de storende vlekken vaak in één keer. Het is een korte behandeling van enkele minuten. De vlekken worden in 5 tot 10 dagen door uw eigen huid afgestoten. Na twee weken ziet de huid er volledig normaal uit. Bovendien zijn de pigmentvlekken veel lichter geworden of zelfs verdwenen. Resultaat in 1 a 2 behandelingen!

De ND Yag Laser is niet schadelijk voor de huid en laat geen littekens achter. Dus ideaal voor lelijke storende vlekken op de handen en in het gezicht.

Deze laser verwijdert ook op een veilige manier tatoeages en zelfs kalk/schimmelnagels zeer effectief!

Tarieven:

Pigmentvlekken verwijderen1 hand€75
Pigmentvlekken verwijderenBeide handen€110
Pigmentvlekken verwijderenGezicht 1 zone (wang of voorhoofd)€75
Pigmentvlekken verwijderenHele gezicht€110

Afhankelijk van het type pigment bepalen we of deze in aanmerking komt voor behandeling met de ND Yag Laser. Een andere mogelijkheid is namelijk een huidverzorgende facial van ProSkin 60 Expert van Dermalogica of een iFace 60 Image Expert gericht op het oplichten van je huid.
Meer intensief is een kuur met Image Lactaat-peels a 79,- per behandeling, met een erg mooi resultaat. Een kuur omvat gemiddeld 4 tot 6 peels, eenmaal in de 2 weken.

 

Maak nu online een afspraak!

 

In verband met Covid-19:

Ben je ziek of grieperig, heb je koorts (38 graden of hoger), ben je benauwd, moet je veel hoesten of heb je neusverkoudheid: kom dan niet naar de praktijk en bel Skinclinic Nijmegen zo snel mogelijk! Skinclinic houdt bovendien zich aan de voorschriften van het RIVM om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij binnenkomst bij Skinclinic stellen we een aantal vragen over je gezondheid en die van je huisgenoten. We meten eventueel via een IF-thermometer contactloos je temperatuur. Daarnaast maken we de praktijk zeer goed schoon en desinfecteren we alle ruimtes. Je kunt dus indien je gezond bent met een gerust gevoel naar je afspraak komen.

Tenslotte is het mogelijk om met de pin te betalen in de praktijk.