Laserbehandeling voor schimmelnagels

Schimmelnagels (onychomycose) of ook wel kalknagels genoemd, is een probleem waar veel mensen moeilijk vanaf komen. Skinclinic heeft een krachtige ND Yag Laser waarmee in 3 behandelingen je van dit probleem verlost bent.

Vooraf dien je bij de pedicure de nagels zo dun mogelijk te frezen. (Indien je twijfelt of je echt schimmelnagels hebt, kun je evt. een schimmeldiagnostiek laten doen bij een pedicure.) Daarna kan de laserbehandeling plaats vinden.
De laserstraal vernietigd de onychomycose/schimmel, zonder de nagel, het nagelbed of de omringende huid te beschadigen. Je zult het voelen als warmte.
Het resultaat is echter niet meteen zichtbaar. De schimmelnagel groeit langzaam uit, dit neemt tussen de 6-9 maanden tijd in beslag. Na 3, soms 4 behandelingen zijn 80-90% van de cliënten verlost van het schimmelprobleem. Een eventuele 4e behandeling is met een flinke korting.
Geadviseerd wordt de hele voet/beide voeten te behandelen, vaak is schimmel niet zichtbaar aanwezig bij de omringende teennagels, en besmetting van omringende nagels is zeer veel voorkomend.
De behandelingen vinden 1x per maand plaats en duurt ongeveer 45 minuten. (voor 2 voeten) Helaas wordt deze behandeling niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Cliënten die lijden aan diabetes, epilepsie of neuropathie, kunnen helaas niet behandeld worden.

Tarieven behandeling:

1 teen            € 45
1 teen extra   € 15
1 voet            € 99
2 voeten        € 149

Tips voor behandeling schimmelnagels

-neem schone sokken mee voor ná de behandeling
-draag alleen katoenen sokken, was deze op 60 graden
-draag goed ventilerende schoenen
-behandel uw nagels dagelijks met een anti-schimmelmiddel
-behandel uw schoenen met speciaal anti-schimmelpoeder
-zorg voor een goede hygiéne van je voeten: was je voeten alleen met
water en droog je huid ook goed tussen de tenen
-draag altijd slippers in openbare ruimtes zoals sauna of zwembad