Resi verstaat haar vak

Resi is een buitengewoon aardige vrouw, maar wat belangrijker is: ze verstaat haar vak uitstekend, Ze vertelt precies wat ze doet en waarom, en heeft een deskundige en op de persoon gerichte werkwijze. Ik ga zeker terug komen!

Elianne

Fijne ervaring

Ik voelde me fijn in de salon en ik had het gevoel dat Resi erg kundig is. Het resultaat van de behandeling is erg mooi, ik had het veel eerder moeten doen. Ik zal deze salon zeker aanraden!

Annet

Uitstekende resultaten

Resi adviseerde mij een peel die echt uitstekende resultaten blijkt te geven. Mijn huid blijft veel langer glad en ‘rustig’ dan ik ben gewend! Ik ben erg blij met de behandeling maar ook met het advies dat ik kreeg over te gebruiken producten. Daarnaast was het natuurlijk ook gewoon heerlijk ontspannen om in de stoel te mogen liggen en ondertussen een massage te mogen krijgen. Kortom, zeker een aanrader!

Lotte

Vakkundig

Het was dit keer weer eens een hele fijne behandeling na het electrisch epileren en pigmentvlekken verwijderen. Ik kom al wat jaartjes bij Resi. Ze geeft goed advies. Ze is eerlijk spontaan denkt met je mee en is heel vakkundig!

Riet

Persoonlijke aandacht

Als je veel last hebt van acne, is deze salon zeker een aanrader. Ik heb mijn huid hier meerdere keren laten behandelen, en ik ben tevreden over het resultaat. Een rustige salon, waar je bovendien genoeg persoonlijke aandacht krijgt en even kunt genieten van een schoonheidsbehandeling.

Sophie

Beste schoonheidsspecialiste

Beste schoonheidsspecialiste waardoor ik ben behandeld. Goed advies op maat en gebruik van top producten die ook echt resultaat geven. De behandeling bij Resi doet niet onder voor een behandeling bij de huidtherapeut, en is mijn ervaring zelfs beter en effectiever.

Sandrina

Zeer vakkundig

Zeer vakkundige behandelingen met een fijne sfeer. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Sinds ik naar deze praktijk ga is mijn huid er duidelijk op vooruit gegaan.

Elisabeth

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Skinclinic Resi Peters is een echte aanrader! Goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer professioneel, prettige service…eigenlijk alles wat je hoopt te verwachten. Ik ben heel tevreden over de behandeling, waarvoor dank, en kom zeker de volgende keer terug.

Monique

Advies op maat

Het is een mooie salon waar er echt wordt gekeken naar wat jouw huid specifiek nodig heeft. Ook de adviezen zijn op maat en bruikbaar! Hele prettige sfeer en vriendelijke schoonheidsspecialisten. Ik ben er al geruime tijd onder behandeling vanwege mijn acne en mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien, dus ik kan Skinclinic absoluut aan iedereen aanraden!

Goede service

Goede service en uitleg! Beta behandeling werkt heel goed tegen acnehuid.

Sanja