Medische Dermapen Behandeling

Dermapen behandeling Nijmegen Skinclinic - Resi Peters

Wil je op een natuurlijke manier je huid verstevigen, lijntjes of grove poriën verminderen, striae of littekens behandelen? Dan is dit de beste keuze! De medische Dermapen behandeling Skinclinic Nijmegen is een intensieve en bijzonder effectieve behandeling, door verschillende medisch-wetenschappelijke studies ondersteund. De resultaten zijn vergelijkbaar met een behandeling met de Fraxional Laser en de CO2-laser, alleen tegen een fractie van de prijs.

Wat is Medische Dermapen behandeling? De medische Dermapen maakt m.b.v. korte naaldjes, kleine perforaties in de huid. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische kanaaltjes, door de opperhuid heen tot in de lederhuid. De huid zal hierop direct reageren, want de huid wil uiteraard herstellen. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels is het gevolg. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is 3 behandelingen voor het optimale resultaat, maar ook na 1 behandeling heb je echt al enorm resultaat. Bij diepere littekens of een oudere, verslapte huid kunnen mogelijk 5 behandelingen nodig zijn. Het is ook mogelijk om wat oppervlakkiger te werken, dan hoeft er geen verdoving aangebracht te worden en vinden de behandelingen wat sneller achter elkaar plaats.

Deze Medische Dermapen behandeling bij Skinclinic Nijmegen geeft enorm goede resultaten op huidveroudering, rimpels, huidverslapping, littekens en striae. Je kunt thuis de behandeling ondersteunen en het resultaat optimaliseren door de Home Dermaroller te gebruiken. Deze roller voor thuisgebruik verhoogt de opname van ingrediënten in de huid tot 100 x wat zal leiden tot een sterk verbeterde huidconditie.

Tarieven:

Microneedling DermapenGelaat€125
Microneedling Dermapen Gelaat en hals€175
Microneedling DermapenSpeciaal masker met hyaluronzuur€25
Microneedling DermapenLED huidtherapeutische lichtsessie€15

Maak nu online een afspraak!

 

In verband met Covid-19:

Ben je ziek of grieperig, heb je koorts (38 graden of hoger), ben je benauwd, moet je veel hoesten of heb je neusverkoudheid: kom dan niet naar de praktijk en bel Skinclinic Nijmegen zo snel mogelijk! Skinclinic houdt bovendien zich aan de voorschriften van het RIVM om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij binnenkomst bij Skinclinic stellen we een aantal vragen over je gezondheid en die van je huisgenoten. We meten eventueel via een IF-thermometer contactloos je temperatuur. Daarnaast maken we de praktijk zeer goed schoon en desinfecteren we alle ruimtes. Je kunt dus indien je gezond bent met een gerust gevoel naar je afspraak komen.

Tenslotte is het mogelijk om met de pin te betalen in de praktijk.