Behandeling voor de droge huid

Hoewel de droge of een vochtarme huid hetzelfde aanvoelen, hebben ze heel verschillende oorzaken…
De droge huid heeft behoefte aan producten die de natuurlijke lipides aanvullen. Een droge huid voelt overal droog aan, heeft een tekort aan vetten en kan vochtarm zijn…

Het is belangrijk om het verschil te weten tussen een droge en een gedehydrateerde huid, zodat je de juiste producten kunt kiezen die passen bij jouw huidtype (droge huid) of huidconditie (gedehydrateerde ofwel vochtarme huid) en je zo de beste resultaten kunt behalen.

Bij je eerste behandeling voor de droge huid gaan we daarom vooraf een intake afnemen, we gebruiken de Skinscanner om je huid goed in beeld te krijgen én doen we een Face Mapping®. Zo krijg je goed in beeld wat er aan de hand is met je huid en stemmen we de behandeling af op de huidbehoefte.

ProSkin 60 behandeling op maat vanaf € 79
ProSkin 30 behandeling op maat vanaf € 49

 

Maak nu online een afspraak!

 

 

In verband met Covid-19:

Ben je ziek of grieperig, heb je koorts (38 graden of hoger), ben je benauwd, moet je veel hoesten of heb je neusverkoudheid: kom dan niet naar de praktijk en bel Skinclinic Nijmegen zo snel mogelijk! Skinclinic houdt bovendien zich aan de voorschriften van het RIVM om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij binnenkomst bij Skinclinic zullen we vragen over je gezondheid en die van je huisgenoten. Er wordt eventueel via een IF-thermometer contactloos je temperatuur gemeten. Daarnaast maken we de praktijk zeer goed schoon en desinfecteren we alle ruimtes. Je kunt dus indien je gezond bent met een gerust gevoel naar je afspraak komen.

Tenslotte is het mogelijk om met de pin te betalen in de praktijk.