Heb je een vraag of wil je graag advies?

Neem dan contact op met Skinclinic Nijmegen. Of het gaat om informatie over een behandeling of een opmerking over een behandeling. Alles is welkom en daardoor kunnen wij onze services weer verbeteren.

Skinclinic Nijmegen is gehuisvest in de Staringstraat 11 in Nijmegen, dit is tussen de Oranjesingel en Bijleveldsingel in.

De praktijk is bereikbaar via de zijde aan de Staringstraat. Vervolgens het hek door, tenslotte het trapje af en je bent er!

Maak nu online een afspraak!

 

Vul je gegevens in en neem contact op met Skinclinic Nijmegen.    In verband met Covid-19:

    Ben je ziek of grieperig, heb je koorts (38 graden of hoger), ben je benauwd, moet je veel hoesten of heb je neusverkoudheid: kom dan niet naar de praktijk en bel Skinclinic Nijmegen zo snel mogelijk! Skinclinic houdt bovendien zich aan de voorschriften van het RIVM om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij binnenkomst bij Skinclinic stellen we een aantal vragen over je gezondheid en die van je huisgenoten. We meten eventueel via een IF-thermometer contactloos je temperatuur. Daarnaast maken we de praktijk zeer goed schoon en desinfecteren we alle ruimtes. Je kunt dus indien je gezond bent met een gerust gevoel naar je afspraak komen.

    Tenslotte is het mogelijk om met de pin te betalen in de praktijk.