Carbon Laser Peel bij Skinclinic Nijmegen

De Carbon Laser Peel is een laserbehandeling in combinatie met medisch actief kool, voor een diepgereinigde en gepeelde huid. Het geeft een gladde en schone huid als resultaat. Ook in kuur te boeken, vraag dan naar kuurprijs. Wordt ook door zorgverzekeraar vergoed.

Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet.
Deze peeling is uitermate geschikt voorCarbon Laser Peel Skinclinic Nijmegen het herstellen van de vette huid en de acne huid.
Per behandeling: € 89

 

Maak nu online een afspraak!

In verband met Covid-19:

Ben je ziek of grieperig, heb je koorts (38 graden of hoger), ben je benauwd, moet je veel hoesten of heb je neusverkoudheid: kom dan niet naar de praktijk en bel Skinclinic Nijmegen zo snel mogelijk! Skinclinic houdt bovendien zich aan de voorschriften van het RIVM om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij binnenkomst bij Skinclinic zullen er vragen worden gesteld over je gezondheid en die van je huisgenoten. Er wordt eventueel via een IF-thermometer contactloos je temperatuur gemeten. Daarnaast maken we de praktijk zeer goed schoon en desinfecteren we alle ruimtes. Je kunt dus indien je gezond bent met een gerust gevoel naar je afspraak komen.

Tenslotte is het mogelijk om met de pin te betalen in de praktijk.