Verminder Cellulites met Lipomassage voor de sinaasappelhuid

Heb je last van cellulites of vetophopingen?
Het maakt niet uit of je jong of oud bent, mollig of slank. Cellulites, ook wel bekend als sinaasappelhuid, is een typische vrouwenkwaal. Daarentegen krijgt 90% van de vrouwen er in haar leven wel eens mee te maken.

Wat is cellulites? Cellulites verminderen en behandelen Skinclinic Nijmegen

Cellulite (Cellulitis in de volksmond) is een verkleving en zwelling van het onderhuidse bindweefsel dat onder de huid zit. Veel vrouwen die te maken krijgen met cellulite storten zich in een intensief bewegingsprogramma en besluiten daarom resoluut te gaan lijnen. Deze maatregelen, kunnen een bijdrage leveren aan het tegengaan van deze bobbeltjes. Echter kunnen ze de oorzaak niet helemaal bestrijden.

De oplossing voor cellulite en vetophopingen: Lipomassage!

Lipomassage ook wel Endermologie genoemd, bestaat al meer dan 20 jaar. Het is een diepe bindweefselmassage waarbij je huid vacuüm wordt gezogen, gerold en gekneed. Het biedt een pijnloze en effectieve behandeling tegen cellulite. De techniek van de LPG Keymodule geeft een unieke mobilisatie van de ingekapselde vetten. Deze weefselgymnastiek bevordert de bloedsomloop en lymfestroom en de afvoer van afvalstoffen. De afvoer van vetten wordt bevorderd. De 100% natuurlijke, niet-agressieve en non-invasieve endermologie techniek activeert vetcellen en gebruikt mechanische stimulatie om de natuurlijke lipolyse te stimuleren en huid te verstevigen. Je kunt het zien als een work-out voor de huid, waarbij deze prettige massage een einde maakt aan het dilemma: afslanken of verstevigen? De endermologie techniek triggert de natuurlijke drainage van resistent en lokaal vet zoals op de buikzone.

Een sessie is zeer ontspannend en duurt 35 minuten. Wil je een zone kort en intensief aanpakken? Dan kun je ook een lipomassage boeken van 20 minuten.

Tarieven:

LPG behandelpakje € 30
Lipomassage 20 minuten€ 41
Kuur 10x 20 min.€ 365
Lipomassage 35 minuten€ 58
Kuur 10x 35 min.€ 515
Lipomassage 50 minuten€ 72
Kuur 10x 50 min.€ 640

Kuren kunnen indien gewenst in 2 termijnen betaald worden.

Lymfedrainage benen                  € 69

Kijk voor meer informatie ook eens op www.lipomassage.com

 

Maak nu online een afspraak!