Vetophoping verminderen met Lipocativatie

Lipocativatie is een nieuwe behandelmethode om met blijvend resultaat vet definitief te verwijderen. Het kan hetzelfde resultaat als liposuctie geven, maar dan zonder de nadelen van dergelijke ingreep. Met behulp van ultrageluidsgolven worden micro-implosies gecreëerd, waardoor de vetcel vernietigd wordt. Het vrijgekomen vet wordt door bloedcirculatie naar de lever getransporteerd, en verlaat op natuurlijke manier het lichaam.

Aangezien het lichaam de vetafvoer goed moet kunnen verwerken, gaat dit niet om grote hoeveelheden. Het gaat dan om kleine lokale vetophopingen. Hierbij kun je denken aan de volgende zones:

  • de lovehandles
  • buikrol boven de navel
  • buikrol onder de navel
  • randje onder de bh
  • zadeltassen
  • binnenkant dijen
  • knieën
  • achter- of bovenkant armen

Gemiddeld moet je rekenen tussen de 6-10 behandelingen voor het gewenste resultaat. Dit hangt af van verschillende factoren: de dikte van de vetlaag, het opvolgen van de aanbevelingen en natuurlijk wanneer je zelf tevreden bent.

De cavitatie behandeling inclusief Lipomassage is een zeer intensieve “dubbel”behandeling. Het wordt gecombineerd vanwege het extra afvoeren en draineren van de vrijgekomen vetten.

Tarieven:

Lipocativatie incl. Lipomassage€85
Lipocativatie incl. Lipomassage6 keer€470
Lipocativatie incl. Lipomassage10 keer€765

 

Maak nu online een afspraak!

 

In verband met Covid-19:

Ben je ziek of grieperig, heb je koorts (38 graden of hoger), ben je benauwd, moet je veel hoesten of heb je neusverkoudheid: kom dan niet naar de praktijk en bel Skinclinic Nijmegen zo snel mogelijk! Skinclinic houdt bovendien zich aan de voorschriften van het RIVM om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij binnenkomst bij Skinclinic stellen we een aantal vragen over je gezondheid en die van je huisgenoten. We meten eventueel via een IF-thermometer contactloos je temperatuur. Daarnaast maken we de praktijk zeer goed schoon en desinfecteren we alle ruimtes. Je kunt dus indien je gezond bent met een gerust gevoel naar je afspraak komen.

Tenslotte is het mogelijk om met de pin te betalen in de praktijk.