Q-Switched ND-YAG laser

De ND Yag Laser gebruikt Skinclinic Nijmegen voor het verwijderen van tatoeages, pigmentvlekken, permanente make-up en het behandelen van acne. Dit doen we door middel van een Carbon Laser Peel.ND Yag Laser - Skinclinic Nijmegen - Resi Peters
Pigmentvlekken en tatoeages kunnen goed verwijderd worden met dit apparaat. Naast vlekjes in het gezicht, is het ook goed toepasbaar op bijvoorbeeld onderarmen, handruggen en decolleté.

Tatoeage verwijderen vanaf 45,-
Permanente Makeup Wenkbrauwen verwijderen 75,-
Pigmentvlekken verwijderen vanaf 75,-

De Methode

Skinclinic werkt met de nieuwste generatie Q-switched laser waarmee we zeer goede resultaten behalen. Daarnaast zijn de nadelige gevolgen van een laserbehandeling (littekens, witte vlekken) met deze laser tot een minimum beperkt.

De zeer smalle laserbundel richt zich met veel precisie op de pigmentvlek. De pigmenten worden door de hitte gefragmenteerd (verpulverd) en door het lichaam zelf afgevoerd via het lymfesysteem en via de huid (korstje). De laser werkt met een heel korte laserpuls van 2 tot 3 nanoseconden.

 

Maak nu online een afspraak!

 

In verband met Covid-19:

Ben je ziek of grieperig, heb je koorts (38 graden of hoger), ben je benauwd, moet je veel hoesten of heb je neusverkoudheid: kom dan niet naar de praktijk en bel Skinclinic Nijmegen zo snel mogelijk! Skinclinic houdt bovendien zich aan de voorschriften van het RIVM om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij binnenkomst bij Skinclinic stellen we een aantal vragen over je gezondheid en die van je huisgenoten. We meten eventueel via een IF-thermometer contactloos je temperatuur. Daarnaast maken we de praktijk zeer goed schoon en desinfecteren we alle ruimtes. Je kunt dus indien je gezond bent met een gerust gevoel naar je afspraak komen.

Tenslotte is het mogelijk om met de pin te betalen in de praktijk.