Lipomassage
Heb je last van cellulite?

Het maakt niet uit of je jong of oud bent, mollig of slank: cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid, is een typische vrouwenkwaal. Negentig procent van de vrouwen krijgt er in haar leven mee te maken.

Wat is het
Cellulite is een verkleving en zwelling van het onderhuidse bindweefsel dat onder de huid zit. Veel vrouwen die te maken krijgen met cellulite storten zich in een intensief bewegingsprogramma en besluiten resoluut te gaan lijnen.

Deze maatregelen, kunnen een bijdrage leveren aan het tegengaan van deze bobbeltjes. Ze kunnen de oorzaak echter niet helemaal bestrijden.

Verschil cellulite en cellulitis
Cellulite wordt vaak verward met cellulitis. Wanneer een term eindigt op ‘itis’ dan betekent dit dat het om een ontsteking gaat. Bij cellulitis is dit de ontsteking van de cel. Bij cellulite is er geen sprake van een ontsteking.

De oplossing?  Lipomassage!
Lipomassage of ook Endermologie genoemd, bestaat al meer dan 20 jaar. Het biedt een pijnloze en efficiente behandeling tegen cellulite. De techniek van de LPG Keymodule geeft een unieke mobilisatie van de ingekapselde vetten. Deze weefselgymnastiek bevordert de bloedsomloop en lymfestroom en de afvoer van de afvalstoffen. De afvoer van vetten wordt bevordert. Een sessie is zeer ontspannend en duurt 35 minuten. Wil je een zone kort en intensief aanpakken, dan kun je ook een lipomassage boeken van 20 minuten.


Tarieven:

Lipomassage 20 min.   39,- (1 zone)
Lipomassage 35 min.   55,- (2 zones)
Lipomassage 50 min.   69,- (hele lichaam)

Kuur Lipomassage 10x 20 min.    350,-
Kuur Lipomassage 10x 35 min.    495,-
Kuur Lipomassage 10x 50 min.    620,-

Lymfedrainage benen                59,-

Eenmalige aanschaf behandelpakje  25,-
Kuren kunnen indien gewenst in 2 termijnen betaald worden.

Voor een sneller resultaat kunt u de Lipomassage combineren met de Detox Contour Wrap.

Kijk ook op www.lipomassage.com