LPG endermologie

Heb je last van cellulite?

Het maakt niet uit of je jong of oud bent, mollig of slank: cellulitis, ook wel bekend als sinaasappelhuid, is een typische vrouwenkwaal. Negentig procent van de vrouwen krijgt er in haar leven mee te maken.

Wat is het
Cellulite is een verkleving en zwelling van het onderhuidse bindweefsel dat onder de huid zit. Veel vrouwen die te maken krijgen met cellulite storten zich in een intensief bewegingsprogramma en besluiten resoluut te gaan lijnen.

Deze maatregelen, kunnen een bijdrage leveren aan het tegengaan van deze bobbeltjes. Ze kunnen de oorzaak echter niet helemaal bestrijden.

Verschil cellulite en cellulitisEndermologie behandeling Skinclinic Nijmegen - Resi Peters
Cellulite wordt vaak verward met cellulitis. Wanneer een term eindigt op ‘itis’ dan betekent dit dat het om een ontsteking gaat. Bij cellulitis is dit de ontsteking van de cel. Bij cellulite is er geen sprake van een ontsteking.

De oplossing?  Lipomassage!
Lipomassage of ook Endermologie genoemd, bestaat al meer dan 20 jaar. Het biedt een pijnloze en efficiënte behandeling tegen cellulite. De techniek van het LPG Keymodule geeft een unieke mobilisatie van de ingekapselde vetten. Deze weefselgymnastiek bevordert de bloedsomloop en lymfestroom en de afvoer van de afvalstoffen. De afvoer van vetten wordt bevorderd. Een sessie is zeer ontspannend en duurt 35 minuten. Wil je een zone kort en intensief aanpakken, dan kun je ook een lipomassage boeken van 20 minuten.


Tarieven:

LPG behandelpakje € 30
Lipomassage 20 minuten€ 41
Kuur 10x 20 min.€ 365
Lipomassage 35 minuten€ 58
Kuur 10x 35 min.€ 515
Lipomassage 50 minuten€ 72
Kuur 10x 50 min.€ 640

Lymfedrainage benen                65,-

Eenmalige aanschaf behandelpakket  25,-
Het is mogelijk om kuren, indien gewenst, in 2 termijnen te betalen.

Maak nu online een afspraak!