ULTRA-LIFT™  huidversteviging en huidverstrakking

Exclusief bij Skinclinic: Ultra-Lift™, ook bekend als Ultherapy of Ulthera, de diepte huidlift behandeling. Op een vooraf bepaalde diepte van huid wordt het ultrageluid gefocust. Deze energie heeft zijn werking in 2 lagen: de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Deze energie creeërt een thermische coagulatie op deze bedoelde lagen van het huidweefsel. Hierdoor wordt het regeneratie proces op gang gebracht waardoor een verstrakking van het weefsel en de aanmaak van nieuw collageen in gang wordt gezet. Het resultaat is een liftend effect, waardoor de huid er gladder, steviger en strakker uitziet.

Voor wie is Ultra-Lift™ geschikt?

Voor mannen en vrouwen die er beter en jonger uit willen zien op een natuurlijke manier, zonder operatie. Voor versteviging van de kaaklijn, wangen, kraaiepootjes, verstrakken van de hals of het liften van de wenkbrauwen.

Contra-indicaties:                                                                    

 – recente botox/fillers in target zone
– tijdens zwangerschap
 – bij stollingsstoornissen
 – immuunsysteem stoornissen
 – hart/lever/nier insufficiëntie
 – hartritme stoornissen

De behandeling:

De huid wordt afgetekend aan de hand van de te behandelen zones. Voor de geleiding wordt er een neutrale gel aangebracht en wordt de applicator op de huid geplaatst.
U kunt warmte, een prikkeling of tinteling voelen, afhankelijk van de zone. De wangen kunnen na de behandeling rood zijn en warm aanvoelen. Bij de overige zones is er vrijwel geen roodheid zichtbaar.

Resultaten

Het resultaat na een Ultra-Lift™ behandeling zal zijn dat uw huid geleidelijk verstrakt en zo gelift wordt. Normaal gesproken voldoet één behandeling om het proces van verstrakking op gang te brengen. Een herhaal behandeling is niet nodig. Het beste resultaat wordt zichtbaar na ca. 2 á 3 maanden. De Ultra-Lift™ behandeling kan zelfs tot 6 maanden doorwerken en het resultaat kan tot 1,5 a 2 jaar aanhouden. Het resultaat is afhankelijk van leeftijd, de mate van verslapping en conditie van de huid. Ook de leefstijl is van invloed, denk aan onbeschermde blootstelling aan de zon, slechte eetgewoontes, roken, te weinig water drinken of onvoldoende slaap.

Mocht er in uitzonderlijke gevallen onverhoopt toch een herhaalbehandeling nodig zijn, kan dit na 3 á 4 maanden, waarbij Skinclinic een ander tarief hanteert.


Tarieven starten vanaf € 360