Dermalogica behandeling bij Skinclinic

resultaatgerichte behandelingen met effectieve produkten! Dermalogica bevat geen synthetische geur- of kleurstoffen en geen afsluitende minerale olie. De produkten zijn niet op dieren zijn getest. Je krijgt altijd een behandeling op maat, of je huid nu vet is of gevoelig, droogtelijntjes heeft of onzuiver…
Bij een 60 min. behandeling krijg je extra een nek-schoudermassage!

Proskin 30 min. | € 49
Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

ProSkin 60 min. | € 69
Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping® huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten zoals een melkzuur peel of de mulit vitamine peeling.

ProSkin 60 min. Acne | € 69
Een diepreinigende Acne behandeling met produkten van Dermalogica. Wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Met een schone en gladde huid als resultaat!

ProSkin 60 min. Expert | vanaf € 79
De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling met iets Extra’s! Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van een intensieve peeling.
Als Extra kunnen hoogactieve serums worden gebruikt en indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet, waaronder Microdermabrasie en LED. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!
ProSkin 60 Expert met extra Bindweefselmassage   € 84
ProSkin 60 Expert met extra LED Huidtherapeutisch lichtsessie  € 84
ProSkin 60 Expert met extra Milde Microdermabrasie  € 86
ProSkin 60 Expert met extra rollen (met eigen Dermaroller)  € 79
ProSkin 60 Expert met Mesotherapie (insluizen serum)  € 99

Be creative!
Combineer enkele Expert Extra’s binnen je Dermalogica behandeling voor een superresultaat! Denk bijvoorbeeld aan een Milde Microdermabrasie met LED huidtherapeutisch lichtsessie én het extra rollen met je eigen Dermaroller… laat je adviseren door Resi.