Vetophoping verminderen met Lipocavitatie

Lipocavitatie is een behandelmethode om met blijvend resultaat vet definitief te verwijderen en je figuur te verbeteren.
Het geeft een vergelijkbaar resultaat als liposuctie, maar dan zonder de nadelen van dergelijke ingreep. Met behulp van ultrageluidsgolven worden micro-implosies gecreëerd, waardoor de vetcel vernietigd wordt. Het vrijgekomen vet wordt door bloedcirculatie naar de lever getransporteerd, en verlaat op natuurlijke wijze het lichaam.

Welke zones kunnen met Lipocavitatie behandeld worden?

Aangezien het lichaam de vetafvoer goed moet kunnen verwerken, gaat dit niet om grote hoeveelheden. Het gaat dan om kleine lokale vetophopingen. Hierbij kun je denken aan de volgende zones:

– de lovehandles
– buikrol boven de navel
– buikrol onder de navel
– randje onder de bh
– zadeltassen
– binnenkant dijen
– knieen
– achter- of bovenkant armen

Gemiddeld moet je rekenen tussen de 6-10 behandelingen voor het gewenste resultaat. Dit hangt af van verschillende factoren: de dikte van de vetlaag, het opvolgen van de aanbevelingen en natuurlijk wanneer je zelf tevreden bent.

De cavitatie behandeling is een zeer intensieve “dubbel”behandeling. Het wordt gecombineerd met of Rolmassage, of de Lipomassage, voor het extra afvoeren en draineren van de vrijgekomen vetten.

Tarieven:                                                        6x               10x

Cavitatie incl. Rolmassage    € 70             € 385            € 630
Cavitatie incl. Lipomassage   € 85             € 470            € 765