Lichaamsbehandelingen bij Skinclinic

Skinclinic heeft verschillende doeltreffende behandelingen voor figuurcorrectie. Ook het verminderen van cellulite en ondersteunende behandelingen bij het afslanken zijn veelgeboekte behandelingen bij Skinclinic.
Tijdens het intake gesprek bij je eerste behandeling wordt bekeken waar je behoefte ligt en wat de meest passende behandelmethode voor je is. Dit kan ook een combinatie zijn van de verschillende methodes.

Het resultaat van deze behandelingen zijn het beste als je veel water drinkt, regelmatig beweegt en sport, je koolhydraten inname beperkt en de geadviseerde producten gebruikt!

Je kunt de verschillende behandelingen heel goed met elkaar combineren. Afhankelijk van de intake wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt.

Lipocavitatie: voor vermindering van lokale vetophopingen

Lipomassage en Endermologie: de bekendste en populaire behandeling bij cellulite, vethophopingen en zware benen

Lymfedrainage: ontspannende en effectieve luchtdrukmassage voor afvoer van afvalstoffen en teveel vocht in de benen. Als ondersteuning bij cellulite behandeling en afvallen.

Rolmassage: 30 minuten do it yourself intensieve massage, afvalstoffen afvoeren, ondersteuning bij afvallen, voor een mooie huid met minder cellulite of striae.