Detox Contour Wrap

Deze behandeling met 100% natuurlijke ingredienten is een weldaad voor je huid, je gezondheid én je figuur. De wikkels van deze wrap zijn gedrenkt in een combinatie van klei, heelaarde, Dode Zeezouten en mineralen. Deze ingredienten zullen je huid sterk verstrakken en ontgiften. Denk hierbij aan allerlei restprodukten die in je huid zitten zoals caffeine, nicotine, conserveringsmiddelen, medicatieresten, en andere vrije radicalen. Het gevolg van deze ontgiftiging is een enorme verstrakking van je huid. Je kunt echt centimeters aan omvang verliezen… Deze detox wrap werkt ook ideaal op huidverslapping en cellulitis!
Deze behandeling werkt ook erg goed als je last hebt van een ruwe huid, eczeem of psoriasis. Het verwijdert dode huidcellen en maakt je huid zeer zacht. Deze behandeling wordt veel toegepast in Duitse en Zwitserse kuurklinieken.

Een Detox Contour Wrap is zeer ontspannend om te ondergaan. Je merkt na 1 behandeling al dat je huid steviger aanvoelt en je omvang is verminderd! Aanbevolen wordt om een kuur van 3 behandelingen te ondergaan. Wil je maximaal resultaat of jezelf oppeppen na zwangerschap of ziekte, dan wordt een kuur van 5 wraps aanbevolen.
Combineer tegelijkertijd met een vocht en afvalstoffen afvoerende lymfedrainagebehandeling tegen een gereduceerd tarief voor 25,- voor sneller resultaat. Super ontspannend!

Tarief:
Detox Contour Wrap     79,- per behandeling
Detox Contour Wrap     59,- per behandeling in combi met gezichtsbehandeling

Kuur van 3 wraps:  210,-
Kuur van 4 wraps:  280,-
Aanbieding: Kuur van 5 wraps:  325,-  Dit is een voordeel van maar liefst 70 euro!