Medische Dermapen Behandeling

 

Wil je op een natuurlijke manier je huid verstevigen, lijntjes of grove poriën verminderen, striae of littekens behandelen? Dan is dit de beste keuze! Medische Dermapen behandeling is een intensieve en bijzonder effectieve behandeling, door verschillende medisch wetenschappelijke studies ondersteund. De resultaten zijn vergelijkbaar met een behandeling met de Fraxional Laser en de CO2 Laser, alleen tegen een fractie van de prijs.

Wat is Medische Dermapen behandeling? De medische Dermapen maakt m.b.v. korte naaldjes, kleine perforaties in de huid. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische kanaaltjes, door de opperhuid heen tot in de lederhuid. De huid zal hierop direct reageren, want de huid wil uiteraard herstellen. Een enorme acitviteit aan celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels is het gevolg. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 weken op zijn top zijn. ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is 3 behandelingen voor het optimale resultaat, maar ook na 1 behandeling heb je echt al enorm resultaat. Bij diepere littekens of een oudere, verslapte huid kunnen mogelijk 5 behandelingen nodig zijn. Het is ook mogelijk om wat oppervlakkiger te werken, dan hoeft er geen verdoving aangebracht te worden en vinden de behandelingen wat sneller achter elkaar plaats.

Deze Medische Dermapen behandeling geeft enorm goede resultaten op huidveroudering, rimpels, huidverslapping, littekens en striae. Je kunt thuis de behandeling ondersteunen en het resultaat optimaliseren door de Home Dermaroller te gebruiken. Deze roller voor thuisgebruik verhoogt de opname van ingredienten in de huid tot 100 x wat zal resulteren in een sterk verbeterde huidconditie.

Dermaroller bij acne

Tarieven:
Gelaat   € 125
Gelaat en hals € 175
Speciaal masker met hyaluronzuur € 25
LED huidtherapeutisch lichtsessie € 15