Verminderen van cellulite met Lipomassage

Heb je last van cellulite of vetophopingen?
Het maakt niet uit of je jong of oud bent, mollig of slank: cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid, is een typische vrouwenkwaal. Negentig procent van de vrouwen krijgt er in haar leven mee te maken.

Wat is cellulite? 

Cellulite (Cellulitis in de volksmond) is een verkleving en zwelling van het onderhuidse bindweefsel dat onder de huid zit. Veel vrouwen die te maken krijgen met cellulite storten zich in een intensief bewegingsprogramma en besluiten resoluut te gaan lijnen.

Deze maatregelen, kunnen een bijdrage leveren aan het tegengaan van deze bobbeltjes. Ze kunnen de oorzaak echter niet helemaal bestrijden.

De oplossing voor cellulite en vetophopingen: Lipomassage!

Lipomassage of ook Endermologie genoemd, bestaat al meer dan 20 jaar. Het is een diepe bindweefselmassage met apparatuur waarbij je huid vacuum wordt gezogen, gerold en gekneed. Het biedt een pijnloze en effectieve behandeling tegen cellulite. De techniek van de LPG Keymodule geeft een unieke mobilisatie van de ingekapselde vetten. Deze weefselgymnastiek bevordert de bloedsomloop en lymfestroom en de afvoer van de afvalstoffen. De afvoer van vetten wordt bevordert. De 100% natuurlijke, niet-agressieve en non-invasieve endermologie techniek activeert vetcellen (adipocyten) en gebruikt mechanische stimulatie om de natuurlijke lipolyse te stimuleren en huid te verstevigen. Je kunt het zien als een echte workout voor de huid, waarbij deze prettige massage een einde maakt aan het dilemma: afslanken of verstevigen?  De endermologie techniek  triggert de natuurlijke drainage van resistent en lokaal vet zoals op de buikzone. Een sessie is zeer ontspannend en duurt 35 minuten. Wil je een zone kort en intensief aanpakken, dan kun je ook een lipomassage boeken van 20 minuten.

Tarieven:
Lipomassage 20 min.  € 39 (1 zone, bijv. buik of bovenarmen)
Lipomassage 35 min.  € 55 (bijv. voorkant bovenbenen, of buik + armen)
Lipomassage 50 min.  € 69 (bijv. bovenbenen voor- en achterzijde + billen)

Kuur 10x Lipomassage 20 min.  € 350
Kuur 10x Lipomassage 35 min.  € 495
Kuur 10x Lipomassage 50 min.  € 620
Kuren kunnen indien gewenst in 2 termijnen betaald worden.

Lymfedrainage benen                  € 69
Eenmalige aanschaf behandelpakje € 25

Voor een sneller resultaat kun je de Lipomassage combineren met de Detox Contour Wrap.
Ook zal de Rolmassage vooraf aan de Lipomassage behandeling het proces van cellulite verminderen, absoluut versnellen!

Kijk ook op www.lipomassage.com