Acne behandelingen

Skinclinic is gespecialiseerd in de behandeling van acne. Dit houdt in dat er vergoeding mogelijk is voor deze behandeling. Soms wordt er door de zorgverzekeraar om een verwijzing van je huisarts gevraagd. Check hier of je polis de acne behandeling vergoed.

Acne ProSkin 30  Dermalogica  € 49
Acne ProSkin 60  Dermalogica  € 69
Acne ProSkin 60 Expert Dermalogica € 99
Acne iFace 60  Image Skincare  € 79
Acne iFace 60 Expert Image Skincare € 109

Je start met een reinigende acnebehandeling van 60 minuten. Dit is de tijd die minimaal nodig is om de huid goed schoon te krijgen. Daarna kun je elke week of 1x per 2 weken terug komen voor een kortere reinigende behandeling om het bij te houden. Voor een zeer goed en langdurig resultaat wordt een kuur met reiniging in combinatie met peelings aanbevolen. Met name de zeer effectieve Acne peels van Image geven een goed resultaat. Je raakt dan echt ontstekingsvrij en het resultaat is een rustige en schone huid.

Met goede behandelingen alleen ben je er niet. Daarom is het vooral belangrijk om ook thuis goede producten te gebruiken. Dit in combinatie met de behandelingen in de praktijk zullen je dan ook een goed resultaat bieden! Skinclinic kan je informatie geven wat bij je past, zodat je er ook zelf echt wat aan kunt doen.

Kijk ook eens bij Laser Carbon Peel als behandeling voor de Acne huid.